Sunday, February 26, 2012

Gelombang Artis YouTube !!!

picture nie di ambik oleh mas joko :)


aSsalamualaikum..
hye korang..Sorry erk lama x hupdate belog..Kalee nie aq mau share dengan korang tentang entry aq nie..Mesti ramai tue artisartis yang bermain-main dalam fikiran kamu sekarang nie kan..Huhu..Nevermind larhh siapa..Tapi kalau di jengukjenguk artis di negara kita sekarang nie kan..,ramai sangat yang popular menerusi Youtube..Kalau dulu AF larh yang paling meletoopp..Tapi sekarang AF xda sudah so dorang guna alternatif laen tuk fofularr..Yang bestnya dorang nie.,siap buat lagu sendiri lagi.,x payah susahsusah cari komposer yang terkenal..Buat lagu sendiri sudah jadi popular..Lagu yang dorang cipta pown bestt jugak walaupun tidak memerlukan tenaga komposer yang terkenal untuk dorang menempah nama dalam industri hiburan tanah air kita nie..Contohnya,Ana Raffali,Najwa Latif dan sewaktu dengannya..hehe..Dan sekarang nie.,ada khabar angin mengatakan bahawa seorang lagi artis baru akan muncul iaitu Ainan Tasneem..Korang dengar x lagu Aku Suka Dia..Kalau x pernah dengar.,korang cari di Youtube..Bessttt sangat lagu dia..Suara dia pown ok..Dan khabar baru yang aq dengar.,Ainan akan mengeluarkan lagu yang dia cipta tue dalam bentuk rakaman studio dan dia tengah menjalani penggambaran untuk video clip lagu tue..Ainan nie cute orangnya..Sweet sangat..!! Nie aq sertakan pict dya..


And aq sertakan jugak Fanpage Ainan Tasneem..Mana tau lepas dengar lagu dya korang minat kat dya..hehe..K larh aq mau out dulu..Mau tido..hehe..Bye..Assalamualaikum..



p/s : sokonglah industri muzik kita :)


Terima kasih kerana sudi membaca..Kalau suka Like ok :)

2 0 orang mengomen:

Anis Najwa said...

SETUJU..SETUJU..
btw sekarang nie Tasha Manshahar & Syed Shamim pun tgh hot jgak .
dah dengar lagu cover diorang ?
skali tgok mesti suka :D

FaDyLah dyLa 친구 영원히 said...

Anis Najwa :hehe..Tasha Manshahar dah dgr..Syed Shamim blum lg.. :)