Tuesday, December 25, 2012

Ya ampunnnnnn :P

Assalamualaikum dan hye semua . Ya ALLAH , SUBHANALLAH !! * nak mengucap dulu banyak-banyak* dah BERKURUN aku tak update blog nie *ciannnyyeee * . Last entry aku bulan May tue . Ya ALLAH , lama gilerrr aku menghilangkan diri dari bidang pem-BLOGan nie . Acctually , memang teringin sangat mau update blog tapi TERGENDALA atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan * padahal malas * HEHE . Seriously , niat mau update tue ada tapi banyak sangat halangan tue lah pasal lama tak TERupdate . Banyak sangat story yang aku mau kongsi dengan korang nie . Kalau aku share semua alamat sampai tahun depan pown ndak abis * macam lama sangat nak sampai tahun depan padahal tinggal beberapa hari lagi * Then , disebabkan terlampau banyak sangat story yang mau di sharekan dengan korang , sekarang nie aku confuse nak share apa . HAHA . K lah , tak nak pusing-pusingkan kepala nak share story apa dulu , hari nie aku tak nak share apa-apa dulu kat korang . Just nak bagitau yang aku dah BERKURUN LAMA tak update blog nie . HEHE *biar korang , nak buat korang ternanti-nanti story apa yang aku nak share . HEHE * . Seriously  , aku pown ndak tau mau cakap pa lagi . Memang terkejut berok lah jugak coz lama tak update blog . HAHA . K larh , aku dah kehilangan kata-kata dah nak cakap apa lagi . HAHA . K , see you next entry ok . Bubye , Salam :D


Terima kasih kerana sudi membaca..Kalau suka Like ok :)

0 0 orang mengomen: